Over

 

Compleet, flexibel mét kwaliteit!

 

Kwaliteit

 

Niet alleen in creatief opzicht, maar ook in de bewaking van productie en deadlines. Dankzij jaren ervaring in de design branche, kennen we de addertjes onder het gras. We laten ons dus niet verrassen, en besteden veel aandacht aan bijvoorbeeld drukwerkbegeleiding en -controle. En dat is voor u een zorg minder.

Niet duur

 

Geen grote lease-auto, geen secretaresse en geen duur kantoorpand: wij werken gewoon vanuit huis en investeren liever in goede apparatuur dan in overhead. Daardoor bent u verzekerd van kwaliteit voor een redelijke prijs. Die overigens vooraf met u wordt afgestemd, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Team

 

Studio Beet Vormgeving in actie...

 

Studio Beet Vormgeving richt zich op de effecitviteit van uw communicatie. Mooi is leuk en leuk is mooi, maar het moet wel werken. Wij ontwerpen met passie, fantasie en verbeeldingskracht. Daar hebben we lol in, daar zijn we goed in.

Samenwerking

 

Door samenwerking met een vertrouwd netwerk van tekstschrijvers, fotografen, illustrators, webontwikkelaars, drukkers en andere specialisten kunnen we antwoord geven op elke vraag. En het hele traject voor u verzorgen, van concept tot en met productie.

Remco Baars
Art Direction &

Visual Design

Altijd op zoek naar de juiste FLOW voor het maken van het juiste ontwerp. Brede kennis van het design vak op het gebied van print en online publicaties maakt Remco tot een ideale sparringpartner. Thuis of bij u op locatie, het is Remco om het even.

 

 

Sandra Hellingman
Visual Design &

On- and offline Media

Zwart, Rood of Blauw, Sandra draait haar hand niet om voor een uitdaging. Niet op de piste en niet op het gebied van Visual Design. Met een brede ervaring op het gebied van Magazines kan Sandra als geen ander een juiste look&feel geven aan het verhaal dat u wilt vertellen.

 

'What you need is what you get'

STUDIO BEET VORMGEVING

Vianen - Utrecht
(+31) 347-326919

(+31) 6-42815007

info@studiobeet.nl

 

STUDIO BEET VORMGEVING // All Rights Reserved